Een leven lang fit dieet

Wilt u meer dan een dieet? De auteur zelf en de mensen die het boek 'Een Leven Lang Fit' hebben gelezen zeggen dat het meer is dan een dieet, je leert een nieuwe manier van leven. Het gaat dan niet om wat je eet, maar wanneer.

Het boek een 'Een Leven Lang Fit'  streeft naar gezondheid voor het lichaam. Elk lichaam heeft een zelfreinigend en zelfgenezend vermogen. Het lichaam houd zichzelf in stand.

Je bereikt een gezond lichaam door het regelmatig reinigen van het lichaam van schadelijk afval. Wanneer je het lichaam niet goed reinigt kan er overgewicht ontstaan. Je help je lichaam om telkens te blijven reinigen en om de overtollige afvalstoffen en vetten te scheiden.

Wat houd het 'Een Leven Lang Fit' dieet eigenlijk in?

  • Als je gaat eten let er dan op dat de voeding een hoog vochtgehalte heeft. Want de mens bestaat voor 70% uit water. In fruit en groenten zitten veel vocht.
  • Zorg voor de goede combinatie van voedingsmiddelen.
  • Let erop dat fruit op de juiste tijdstippen wordt gegeten.

    Voor 12 uur s middags kunt u het best fruit en fruitsappen eten en drinken. Dit heeft alles te maken met de spijsverteringscyclus. Daarmee bedoelen ze dat je op een bepaalde tijd alleen maar het lichaam mag aanbieden dat wat het nodig heeft. 
  • ook is het belangrijk om geen fruit tegelijker tijd, direct voor of na het eten te verorberen.

Wat in het boek 'Een Leven Lang Fit' niet aan aangeraden maar ook niet verboden is, is vlees eten. Het verteren van eiwitten vraagt veel meer energie van je lichaam dan andere voedingsstoffen.

Afvallen kan makkelijk met het 'Een Leven Lang Fit' dieet. Je leert hier meer dan afvallen, je leert goed en verstandig eten.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen