Sinaasappels gezond

Dat sinaasappels positief bijdragen aan een goede gezondheid wisten we al enigszins. Maar een sinaasappel is eigenlijk een echte superfood!

Heeft u last van obstipatie? Eet dan een sinaasappel. Door het eten van een sinaasappel wordt de zuurgraad in het lichaam verhoogd. Ook door het eten van andere citrusvruchten gebeurd dit. Door de verhoging van de zuurgraad wordt er meer maagsap en gal aangemaakt. Daardoor kunt u makkelijker ontlasten.

Wist u dat een sinaasappel de bloeddruk kan helpen verlagen? Doordat een sinaasappel rijk is aan kalium, net als bananen, avocado's, dadel, tonijn, linzen en magere yoghurt, werkt het eten ervan positief op hoge bloeddruk.

Sinaasappel eten gezond!

Tevens bevat een sinaasappel het mineraal magnesium. Magnesium zorgt ervoor dat calcium kan worden opgenomen uit je voeding. Calcium werkt weer bevorderend voor sterke tanden en botten.

De vitamine C die een sinaasappel bevat werkt beschermend tegen aderverkalking. Ook is het eten van een sinaasappel weerstandverhogend door de aanwezigheid van polyfenolen. Door de aanwezigheid van Vitamine B6 in de sinaasappel werkt het eten van dit fruit ook positief op ons brein en maakt het ons blij!

Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen